Leerling in actie voor Serious Request

Het was een bijzondere kerstvakantie voor leerling Sabawon (15 jaar), hij deed mee aan de inzamelingsactie van Serious Request!

Sabawon werkt als vrijwilliger bij 'de Voorkamer', een ontmoetingsplek voor en door nieuwkomers en locals in Utrecht waar mensen met elkaar worden verbonden door middel van talent en co-creatie. Sabawon komt uit Pakistan en zijn doel in het leven is om oorlog te stoppen. Daarom wilde hij graag bijdragen aan Serious Request. Op het podium vertelde Sabawon wat hij ervoer op zijn derde dag in Nederland. Bekijk hem en de actie hier: https://www.youtube.com/watch?v=Nz9yZ461Xws. We zijn trots op jou Sabawon!

Ook interessant

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder

Je zag de leerlingen al stiekem kijken toen schrijfsters Cis Meijer, Daniëlle Bakhuis en Caja Cazemier vrijdag 22 maart de trap van het OLZ op liepen.

Lees verder