Op de lange latten in Oostenrijk

We mochten weer: op skireis! En wat was het ge-wel-dig goed weer ervoor! De vrijdag voor de voorjaarsvakantie vertrok de groep richting Oostenrijk.

We mochten weer: op skireis! En wat was het ge-wel-dig goed weer ervoor! De vrijdag voor de voorjaarsvakantie vertrok de groep leerlingen, medewerkers en een viertal instructeurs aan het einde van de dag richting de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. Na wat slaperige uren arriveerde de bus de ochtend erna. Er werd vier dagen lang fanatiek geskied en gesnowboard. Van 's ochtends vroeg tot einde dag. De hotelbedjes deden wat ze moesten doen; lekker liggen. Iedereen was relaxed, de sfeer ongedwongen, misschien dat dat ervoor heeft gezorgd dat we de EHBO geen een keer van binnen hebben gezien. Toch best knap, met een groep van bijna 90 man. Volgend jaar weer!

Ook interessant

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder

Je zag de leerlingen al stiekem kijken toen schrijfsters Cis Meijer, Daniëlle Bakhuis en Caja Cazemier vrijdag 22 maart de trap van het OLZ op liepen.

Lees verder