Uitgeloot! Maak kennis met UniC op 1 april van 18.30-20.30 uur

Speciaal voor uitgelote groep 8 leerlingen en hun ouders is er een 2e ronde om kennis te maken met UniC op vrijdagavond 1 april 2022. Graag geven we deze leerlingen de kans om UniC te bezoeken voor het maken van een nieuwe keuze. Op UniC leer je groeien en het beste uit jezelf te halen. Wij prikkelen jouw ondernemingslust met uitdagend onderwijs. Naast de lessen die op alle scholen worden gegeven hebben wij ook hotspots als Motivaktie, Challenges, Ondernemend leren en wereldburgerschap. Tot dan!

Ook interessant

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder

Je zag de leerlingen al stiekem kijken toen schrijfsters Cis Meijer, Daniëlle Bakhuis en Caja Cazemier vrijdag 22 maart de trap van het OLZ op liepen.

Lees verder