Wat is MPower?

Het Trajectum College heeft samen met het Pouwer College de praktijkgerichte (vmbo) leerroute MPower ontwikkeld.

MPower staat voor het vinden en activeren van je eigen kracht. Hoe we dat doen? Door jongeren de ruimte te geven om zichzelf, hun talenten én de wereld te ontdekken. Wij bieden geen traditioneel theoretisch onderwijs; bij ons draait het om directe toepassingen in de echte wereld. Naast theorielessen werk je aan levensechte opdrachten van bedrijven. Zo word je goed voorbereid op de beroepspraktijk. Wij zijn gericht op het klaarstomen van onze leerlingen voor een vervolgopleiding door ze levensechte opdrachten te laten maken. Zo hebben ze straks een stapje voor in “de echte / [de volwassen]” wereld!

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over MPower? Kom ons bezoeken op de open dag of schrijf je in voor een open lesmiddag!

Open dag:

Aanmelden niet nodig
20 januari 2024
Van 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Vader Rijndreef 7-9, 3561 XB Utrecht

Open lesmiddag:

Aanmelden verplicht via jouw basisschool of mail naar dessing@trajectum-college.nl

Woensdag 28 februari 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Vrijdag 15 maart 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Ook interessant

Academie Tien is een middelbare school met een brede kijk op ontwikkeling. Naast leren is er ruimte voor persoonlijke groei en verwondering. Voor het nieuwe schoolgebouw aan het Berlijnplein maakte kunstenaar Elisabet Stienstra daarom zeven kunstwerken van jonge mensen die thema’s als groei en kennis weerspiegelen. De gloednieuwe architectuur, het...

Lees verder

Je zag de leerlingen al stiekem kijken toen schrijfsters Cis Meijer, Daniëlle Bakhuis en Caja Cazemier vrijdag 22 maart de trap van het OLZ op liepen.

Lees verder